Stubfræsning i Århus & omegn

Er du på udkig efter stubfræsning i Århus?

Når du har fået fældet et træ i haven, skoven eller lignende, kan der være mange fordele i at benytte pladsen til at etablere nyt i form af et bed, en hæk, et nyt træ eller lignende. Dette kan dog være udfordrende, hvis der står en stor stub i vejen. Denne kan tilmed være udfordrende at grave op. Men frygt ikke – vi yder stubfræsning Århus til særdeles gode priser.

Stubfræsningen kan gøres fra 10 cm til op mod 40 cm, hvilket dækker over langt de fleste typer af stubbe. Fræseren går derudover et godt stykke ned i jorden og efterlader et areal af jord, hvori det er muligt at etablere ny beplantning af forskellige arter.

God service og effektivt arbejde

Hos Dansk Stubfræsning bliver der til enhver tid leveret et solidt stykke arbejde og god service. Arbejdet er tilmed effektivt, da det går hurtigt, mens stubben fjernes helt. Dernæst gør vi det til særdeles gode priser, hvormed omkostningerne holdes nede. Vi har god erfaring med at arbejde med vores stubfræser, og vi kan derfor arbejde tæt på belægning, kabler, rør og lignende. Vores maskine er nemlig pålidelig og præcis, så du får det bedste resultat.

Vi klarer stubfræsning i Århus og omegn

Du er velkommen til at sende os en besked, så vil vi svare tilbage inden for én arbejdsdag. Du kan også kontakte os direkte på 31313314. Find yderligere information her:

Blank Form (#3)