Billig rodfræsning

Vi tilbyder billig rodfræsning til private og erhverv

Træer er fascinerende væsner. Det siges, at storme får træer til at gro dybere rødder, så de står stærkere, har et bedre fundament og ikke er så skrøbelige, når den næste storm kommer. I det hele taget er der meget, vi endnu ikke ved om træer. De senere år har der endda været tale om, at træer kan kommunikere med hinanden på ét eller andet niveau. Faktisk kunne man sagtens sammenligne isbjerge og træer på den måde, at man aldrig helt kan se hele træet, ligesom man aldrig helt kan se hele isbjerget, fordi der gemmer sig noget under overfladen. I træernes tilfælde er det et unikt spind af rødder, som er med til at give træet næring og som sørger for, at det kan klare storme og uvejr. Det er derfor ikke altid en nem opgave, når sådan en rod skal fjernes fra sin “post”. Søger du billig rodfræsning, er det noget, vi kan hjælpe dig med.

Brug for hjælp til haveprojektet?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

 

Vi ved noget om træer, om træernes stubbe og om træernes rødder. Derfor ved vi også, hvordan vi skal gribe det an, når en stor rod skal fjernes. Vi rykker ud med det nødvendige udstyr, når du mangler billig rodfræsning, hvad end det drejer sig om roden fra et stort, mellem eller lille træ. Vi er forberedt på, at man aldrig helt ved, hvad der venter, når man først er gået i gang med sådan et projekt, for vi har set lidt af hvert og har derfor en kæmpemæssig værktøjskasse fuld af praktisk erfaring med os, når vi rykker ud.

Vi kører med gennemskuelige og overskuelige priser, som du altid kan se og danne dig et overblik over her på hjemmesiden. Vores prisliste er altid opdateret, så du ikke risikerer uventede udgifter eller ubehagelige overraskelser, når vi kommer til økonomien. Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med lige netop det, du står og mangler, eller er du usikker på prisen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Blank Form (#3)