Stubfræsning i Brædstrup & omegn

Vi tilbyder stubfræsning i Brædstrup

Vil du gerne skåne din have for en masse store maskiner, når du skal have fjernet træstubben efter, at du har fældet dit træ? Bor du i eller omkring Brædstrup, vil vi hos Dansk Stubfræsning gerne komme og hjælpe dig med at fjerne træstubben. Vi fjerner effektivt både træstub og rodnet, så du igen kan plante jorden til med forskellige flotte planter eller grønt græs.

Fjernelse af træstub og rodnet

Ved at anvende en professionel stubfræser til træstubben, sikrer du dig, at både træstub og rodnet fjernes helt. Du kan derfor uden problemer påbegynde nyt arbejde i den nye jord. Vælger du selv at gå i gang med opgaven, kan det være svært selv at komme helt til bunds og få fjernet hele rodnettet. Det kræver også de nødvendige maskiner, som er i stand til at grave både træstub og hele roden op – og ofte kan det gå ud over de omkringliggende planter.

Inden du går i gang med at fælde dine træer, er det en god ide at alliere dig med professionelle fagfolk, som har erfaring med denne slags store opgaver. Bor du i eller omkring Brædstrup og mangler hjælp til stubfræsning, er du velkommen til at kontakte os hos Dansk Stubfræsning allerede i dag for et godt tilbud.

 

Send os endelig en besked eller giv os et kald på 31313314. , hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en konkret opgave. Du kan også finde yderligere information her:

Blank Form (#3)