Stubfræsning i Hedensted & omegn

Billig stubfræsning i Hedensted

Søger du professionel hjælp til stubfræsning i Hedensted og omegn? Hos Dansk Stubfræsning hjælper vi dig med skånsom, professionel og effektiv fræsning af stubbe i centrum og omegn af Hedensted. Ved hjælp af modellen FSI D30, en kraftfuld og meget effektiv stubfræser, kan vi hjælpe dig med nemt og effektivt at fjerne både træstub og rodnet i din have.

Modellen FSI D30 er en af de bedste på markedet, som effektivt fjerner træstub og hele træets rodnet. Det er et stort arbejde at fælde et træ helt selv, og især rodnettet kræver hårdt fysisk arbejde, mange maskiner og mange kræfter.

Søger du hjælp til stubfræsning?

Ved hjælp af vores stubfræser kan vi skånsomt fjerne træstubben og rodnettet, så du igen har mulighed for at plante jorden til med nye planter eller forskellige træer. Det er særdeles vigtigt, at du efter at have fældet dit træ sørger for at fjerne rodnettet helt. Dette kan ellers komme til at gå ud over de planter, du efterfølgende planter på den bare jord.

Leder du efter effektiv stubfræsning i centrum af Hedensted eller i en af de omkringliggende forstæder, kan vi nemt hjælpe dig. Kontakt os for et godt tilbud, og spar tid og kræfter ved ikke at skulle gøre arbejdet selv.

 

Du er både velkommen til at sende os en besked og give os et kald på 31313314. Her finder du også yderligere information her:

Blank Form (#3)