Stubfræsning Horsens

Vi tilbyder stubfræsning i Horsens

Stubbe og rødder kan blive et langvarigt irriterende problem i haven – og derfor er de dejlige at slippe af med. En god og sund have er et vigtigt udgangspunkt, hvis man har planer om ny beplantning eller anlæg af nye græsarealer.

For det første er stubfræsning en forholdsvis nem og skånsom metode til at slippe af med besværet. Hos Dansk Stubfræsning har vi alle typer maskiner, som anvendes til stubfræsning – og altid i den kvalitet, som du som kunde måtte ønske. Ved brug af den rette maskine med de rette egenskaber, kan du plante præcis i det punkt hvor de tidligere træer har stået.

Ofte er det ikke nok blot at fjerne stubben. Som du sikkert ved, findes der oftest et stort rodnet, som kan være i vejen. Derfor skal du også overveje, om du ønsker at plante nyt. Det er derfor vigtigt, at vi i fællesskab vurderer, hvor meget af rodnettet, som behøves at blive fjernet. Vi kommer gerne forbi, og tager en snak med dig – så kan vi se tingene an, inden vi går i gang.

Hos Dansk Stubfræsning gør vi arbejdet færdigt. Med det mener vi, at vi ikke lader rødder og stubbe ligge. Vi tager også gerne affaldet med os, så du slipper for besværet.

Brug for hjælp?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 3131 3314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)