Stubfræsning i Odder & omegn

Er du bosiddende i eller omkring Odder, og har du brug for hjælp til stubfræsning? Så er du kommet det helt rigtige sted. Træer er smukke og ofte meget nyttige at have stående i haven. Især hvis de bidrager med en dejlig sval skygge på en varm sommerdag. Nogle gange er det nødvendigt, at træerne fjernes. De rådner måske, måske knækker de, eller også har du bare lyst til, at der skal plantes nye træer eller buske i haven.

Effektiv fjernelse af træstub

Hos Dansk Stubfræsning kommer vi gerne, og hjælper dig med at fjerne træstubben samt rodnettet, når træet er fældet. Vi benytter en professionel stubfræser, som effektivt fjerner den uønskede træstub samt det store rodnet, som ofte har groet sig fast langt nede i jorden. Det er vigtigt, hvis du vil plante nyt i den nye jord, at hele træet inklusiv rodnettet og de mange rødder er fjernet helt. Da det ellers vil komme til at genere de nye planter, som plantes på samme område.

Har du været i gang med træfældningen i eller omkring Odder, står vi hos Dansk Stubfræsning klar til at hjælpe dig med at fjerne dine træstubbe. Vi benytter professionelt udstyr, som skånsomt fjerner den uønskede træstub, uden at lade det gå ud over de omkringliggende planter.

Så tøv ikke med at kontakte os på 31313314 for et uforpligtende tilbud, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)