Stubfræsning i Randers & omegn

Brug for hjælp til have projektet i Randers?

Med udgangspunkt i rette maskinpark, mange års erfaring og professionel tilgang til opgaven udfører vi rod- og stubfræsning i Randers og omegn. Om du er privat, erhverv eller offentlig institution, giver vi altid et uforpligtende tilbud på udførslen af netop jeres projekt.

Rødder kan komme igen og igen i en have, og derfor kan det gå hen og blive en langvarig irritation, hvis der ikke bliver taget fat om problemet med professionel tilgang. En have behøver ikke være mange år gammel, før der dannes et stort rodnetværk, som kan skabe problemer og irritation. Det kan derfor være en udfordring, hvis haven skal lægges og i har nye planer omkring beplantning.

Dansk Stubfræsning er din løsning til en tryg, sund og velfunderet have.

Vi udfører alt slags havearbejde, og tager gerne affaldet med os inden vi går. Vi kører ud til kunden, uanset om du befinder dig i Randers, Horsens eller et tredje sted. Med stubfræsning klarer vi altid opgaven til aftalt tid og pris. Du skal ikke tænke på andet end at se på.

Som kompetent virksomhed med mange års erfaring klarer vi gerne opgaven til konkurrencedygtige priser.

 

Vi tilbyder stubfræsning i Randers

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Blank Form (#3)