Rodfræsning Aalborg

Mangler du rodfræsning i Aalborg?

Har du en irriterende træstub, der skal fjerne, nogle buske, der er i vejen eller en rod, der skal fjernes? Stub- og rodfræsning er ikke nemt at gøre alene, men det er et problem, som mange står med enten i egen have eller andre steder.

Vi tilbyder professionel rodfræsning i Aalborg

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Professionel rodfræsning i Aalborg?

Derfor står Dansk Stubfræsning til rådighed og vil hjælpe dig med at få fjernet dine stubbe, rødder eller buske. Vi er placeret i Skanderborg og altså helt centralt i Jylland, og derfor tilbyder vi fræsning rundt i hele Jylland og altså også Aalborg og omegn. En stubfræsning kan handle om alt fra 10 cm og helt op til 40 cm, og den går ned i jorden og efterlader område og areal klar til ny beplantning. Stubbe fjernes ved hjælp af fræsning, da denne metode er den mest effektive og sikre måde at fjerne stubbe på.

Hvis du er interesseret i et tilbud, skal du blot identificere opgaven, måle omfanget i m2 og derefter kigge vores prisliste igennem, da priserne afhænger af størrelse og omfang ved opgaven. Herefter kan du tage kontakt, og så finder vi en fælles løsning og et tilbud. Men for mange er det rart at vide, hvilket prisleje og omfang, de kan forvente, inden de ringer.

Blank Form (#3)