Rodfræsning Fyn

Mangler du rodfræsning på Fyn?

For mange er træstubbe og rødder i haven enormt irriterende. For hvis du skal anlægge græsareal, har planer om en ny terrasse eller måske vil have plads til bede, så kan stubbe, rødder og store buske være enormt meget i vejen, fordi de er så svære at fjerne. Der er mange, der selv prøver at fjerne rødder og stubbe, men det kan ofte være rigtig svært at komme til bunds med dem, da det kræver nogle helt bestemte maskiner at udføre arbejdet. Det er altså som regel en rigtig god idé at alliere sig med nogle professionelle fagfolk, der har erfaring og kan klare opgaven.

Vi tilbyder professionel rodfræsning på Fyn

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Professionel rodfræsning på Fyn?

Og det er netop, hvad Dansk Stubfræsning er. En virksomhed, der både er garant for kvalificeret og effektiv arbejdskraft. Vi kan fjerne alt fra 10 cm til 40 cm lange stubbe, og vi efterlader stedet uden nogle rødder og med et hul ned i jorden, så det er klart til ny beplantning.

Vi er placeret i Skanderborg og altså helt centralt i Jylland, og derfor tilbyder vi fræsning rundt i hele Jylland, men det kan også lade sig gøre at bestille rodfræsning til Fyn, da vi ved, at vi har potentielle kunder rundt om i landet.

Blank Form (#3)