Rodfræsning i Jylland

Mangler du rodfræsning i Jylland?

Kender du en hård rod? Eller har du haven fuld af Jyllands hårdeste rødder? Vi står parat til at hjælpe dig med rodfræsning i Jylland, hvis du står foran et mindre eller større havearbejde, hvor rødderne kommer i vejen. Med base i Skanderborg er vi placeret praktisk og centralt i Midtjylland, hvor vi gerne kører ud til de omkringliggende byer og assisterer med bl.a. stubfræsning, rodfræsning og fræsning af buske og bambus. Vi har flere års erfaring inden for faget, hvilket gør os til en effektiv og kvalificeret arbejdskraft, hvad end det drejer sig om større eller mindre opgave.

Vi tilbyder professionel rodfræsning i Jylland

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Et samarbejde med os forløber sig som regel på følgende måde: Du identificerer den hjælp, du har brug for. Drejer det sig om en drilsk træstub, der skal fjernes, en gruppe buske, der står i vejen, eller om en rod, der skal fræses? Dernæst finder du ud af omfanget. Ved træstubben måler du dens størrelse i diameter og ved buske og bambus måler du i m2, da prisen afhænger af det individuelle mål. Derefter kan du her på vores hjemmeside cirka vurdere, hvad du skal budgettere med, når du går i gang. Det er der mange, der godt kan lide at vide, inden de kaster sig ud i et projekt. Dette er også grunden til, at vi altid holder vores prisliste opdateret med priser, og at vi har gjort den så nem og overskuelig som mulig.

Når du har en idé om omfanget af opgaven, kan du kontakte os enten via telefon, e-mail eller kontaktformularen på vores hjemmeside. Her fortæller du så, at du har brug for f.eks. rodfræsning i Jylland – allerhelst også gerne hvor i Jylland – og så beskriver du omfanget af opgaven, så godt du nu kan. Vi er helt med på, at der kan være visse ting, der er svære at forklare, men det er mere for at hjælpe os med at danne et billede af opgaven. Vi aftaler dag og tidspunkt, og så er den i vinkel!

Blank Form (#3)