Rodfræsning Odense

Mangler du rodfræsning i Odense?

Er du indehaver af en have med en eller flere stubbe, rødder eller buske, der er i vejen? Måske har du allerede forsøgt selv at fjerne dem. Det er der i hvert fald mange, der prøver på. Men det er enormt svært at komme til bunds, fordi rødder og stubbe kan stikke så langt ned i jorden. Det kræver helt bestemte maskiner at fjerne den slags, og derfor er det bedst at få hjælp af professionelle fagfolk.

Vi tilbyder professionel rodfræsning i Odense

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Få hjælp til rodfræsning i Odense

Hvis du skal anlægge græsareal, har planer om en ny terrasse eller vil have plads til bede, men har en eller flere rødder eller stubbe, der står i vejen for arbejdet, så står Dansk Stubfræsning klar til at hjælpe dig. Vi er en virksomhed, der kan love både kvalificeret og effektiv arbejdskraft. Vi fjerner rødder og stubbe, der er alt fra 10 cm til 40 cm, og når vi er færdige, er stedet klar til ny beplantning.

Vores virksomhed har base i Skanderborg og altså helt centralt i Jylland. Vi tilbyder derfor fræsning rundt i hele Jylland, men det er også muligt at bestille os til en opgave i Odense, hvis det er der, du er bosat. Start med at identificere opgaven, derefter måler du stubben eller rødderne op i m2 for derefter at tjekke vores prisliste ud fra målene. Herefter kan du tage kontakt til os, og så finder vi sammen en fælles løsning.

Blank Form (#3)