Rodfræsning

Rodfræsning på den nemme måde

Er du en af dem, der har hænderne fulde af grønne fingre? En af dem, der ikke lader dig stoppe af årstidernes lunefulde vejr og derfor er at finde i haven hele året rundt? Er du en af dem, der har opslagsværker med fuglearter og oversigter over de forskellige slags blomster, du kan finde i haven? Er du en af dem, der helst klarer det hele selv, fordi du gennem timevis af nørderi har masser af viden om, hvordan du skal gribe enhver haveopgave an?

Hvad end, du kan nikke ja til ovenstående, eller det ligger fjernt for dig og dine interesser, er du nok landet hos os af en årsag. For selv for den mest garvede havemand m/k, kan et projekt, der involverer rodfræsning være noget af en mundfuld. For den, der slet ikke interesserer sig for den slags, er det en endnu større mundfuld. Det skyldes især træernes tyngde og størrelse, da de jo ikke bare er en lille plante eller lidt ukrudt, som nemt kan hives op med rod og det hele.

Brug for hjælp til haveprojektet?

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Når du har et træ i haven – hvad end det er stort, mellem eller lille – skulle man tro, den store opgave var at få fjernet alt det, man ser over jorden, men faktisk er det omvendt. For selvom et højt træ kan virke overvældende, når man står der og kigger op på det, så er det faktisk for det meste det, der er nede ved jorden og under jorden, der kan være den største mundfuld. At fælde et træ er selvfølgelig ikke helt ukompliceret, hvis det er stort og der er huse, biler og andre ting i nærheden, men det kan være mere overskueligt at gribe an. Rodfræsning er en anden sag, for her arbejdes ofte lidt i blinde, da du ved første øjekast måske ikke helt kan gennemskue, hvor stor eller hvor kompliceret en rod, der er tale om.

Så har du brug for hjælp til stubfræsning eller rodfræsning, så kontakt os gerne.

Blank Form (#3)