Stubfræsning i Ry & omegn

Billig stubfræsning i Ry

Dansk Stubfræsning har base i Toftlund, men udfører rod- og stubarbejde i Ry og omegn. Begynder man at grave træer og buske op, vil man kunne ødelægge områder i haven grundet det store rodnetværk. En have behøver ikke være mange år gammel, før der er dannet et stort rodnetværk.

Derfor skal man også gå til haven med forbehold og faglighed, hvis man ikke ønsker at ødelægge muligheden for ny beplantning af træer eller græs.

Allierer du dig med os som havepartner, er du sikret mange års viden og faglighed med fokus på miljørigtig tilgang til havearbejde.

Med stubfræsning undgår man at splitte haven ad, og det bliver udført smart og med respekt. En af fordelene ved stubfræsning er effektiviteten, og samtidigt er det en forholdsvis billig metode. Derudover fjernes stubbe og rødder, og omdannes til flis som efterfølgende kan anvendes i haven. Vi efterlader gerne flis, hvis dette er ønsket hos jer – ellers tager vi det med os, så I er klar til at gå i gang med ny beplantning i jeres nye have.

Vi forsøger altid at respondere hurtigt på jeres henvendelse, og arbejder udelukkende efter at have tilfredse kunder.

 

I kan altid læse mere, om hvad vi tilbyder og om vores priser, her på siden. Prislisten er overskuelig, gennemskuelig og altid opdateret, så du ved, hvad du får for pengene.

Send os en besked eller kontakt os på 3131 3314. Du kan også finde yderligere information herunder:

Blank Form (#3)