Stubfræsning i Silkeborg & omegn

Billig stubfræsning i Silkeborg

Dansk Stubfræsning arbejder i Silkeborg og omkringliggende byer. Vi har dagligt kunder i hele Midt og Vestjylland. Dette betyder også, at vi altid er åbne for at komme og se på netop jeres have. Vi rodfræser store som små projekter, og vores kunder spænder bredt fra små private haver til offentlige institutioner med mange hektar.

Med nye moderne maskiner og mange års erfaring med rodfræsning og stubfræsning, er vi det rigtige valg når det kommer til havearbejde og udførsel af fræsning. Vi bestræber os på at være den lokale samarbejdspartner med høj kundetilfredshed.

Ønsker du at plante nyt, så har vi maskineri som fræser helt ned i 45 centimeters dybde i jorden hvilket gør, at jorden er nem og klar at tilgå, uanset hvad jeres ønsker måtte være.

Hos Dansk Stubfræsning er en god og sund dialog omkring projektet en naturlig del af vores service. Et tilbud og en fast pris forbliver fast – dette er en del af vores tilgang. Ønsker i at beholde flis til have eller grønne arealer, lader vi det gerne ligge – og omvendt tager vi som en naturlig del af vores service det også gerne med os. Vi har professionelt udstyr til at producere træflis.

Få et tilbud på stubfræsning i Silkeborg

Kontakt os i dag på 31313314 for en uforpligtende snak om dine behov for hjælp med stubfræsning og lignende i Silkeborg og omegn. Du kan også finde yderligere information her:

Blank Form (#3)