Stubfræsning i Skanderborg & omegn

Dansk Stubfræsning i Skanderborg står klar til at assistere dig i dit have- eller skovprojekt. Vores assistance vil primært bestå i at rodfræse stubbe fra træer, du har fældet. Det smarte ved rodfræsning er, at du ikke skal påbegynde et uoverskueligt arbejde med skovlen og spaden. Med en stubfræser bliver stubben og de dertilhørende store rødder fræset i småstykker.

De bliver efterladt i så små og delte stykker, som blandes med jorden. Det gør, at du har et nyt område, hvor du kan plante græs, hække, nye træer eller lignende. Derfor undgår du at have en stor stub stående, som udelukkende vil stå i vejen. I stedet kan du etablere ny, flot beplantning i din have, skov eller lignende.

Veludført arbejde er en garanti

Hvis du lader os varetage fjernelse af dine stubbe, er du garanteret et veludført arbejde. Vi sørger altid for, at stubben er helt væk, så du kan benytte jorden fremadrettet. Derudover arbejder vi også effektivt, så du hurtigt kan få fjernet de forskellige stubbe på din matrikel, i din skov og lignende.

Alt dette får du til de bedste priser, da vi gerne vil hjælpe dig med at holde omkostningerne så lave som overhovedet muligt.

Du kan finde yderligere information herunder. Men du er også velkommen til at kontakte os på telefon 31313314.

Blank Form (#3)