Stubfræsning i Aalborg & omegn

Når et træ er fældet, væltet eller lignende, vil det altid efterlade en stub, der kan være en fordel at få væk, så det er muligt at udnytte det areal, stubben fylder. Det er blandt andet gældende, da stubben oftest står i vejen og sjældent kan benyttes til noget virkelig brugbart. Derfor kan det være en fordel at få den fjernet på en effektiv og billig måde.

Det er noget, vi hos Dansk Stubfræsning kan være behjælpelig med. Vi har nemlig mange års erfaring med stubfræsning i Aalborg såvel som i andre jyske og fynske byer. Samtidigt har vi det bedste maskineri til opgaven, så hele stubben forsvinder uden at eventuelt omkringliggende belægning vil tage skade.

Vi varetager opgaver af ethvert omfang

Vi kan fjerne stubbe i en bredde på ned til ca. 10 cm, og de bredeste stubbe, vi kan fjerne, er 40 cm brede. Den alsidige arbejdsbredde gør, at vi med stor sandsynlighed vil kunne varetage netop din opgave. Det gør vi tilmed med den bedste service til fordelagtige priser. Vi ønsker nemlig at gøre rodfræsningen så attraktiv som muligt for dig, da det er den mest effektive måde at fjerne rødder på.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Blank Form (#3)