Stubfræsning Djursland

Står du og har brug for professionel hjælp til stubfræsning på Djursland? Har du planer om at plante nye træer eller buske i din have, og har du nogle store træer som skal fældes for at dette kan lade sig gøre? Hos Dansk Stubfræsning hjælper vi dig med at fjerne træstubben, efter træet er fældet, og hjælper også gerne med at fjerne rodnettet, som naturligvis findes i jorden efter træet. Vi benytter modellen FSI D30, en kraftfuld og effektiv stubfræser, som nænsomt fjerner både træstub og rodnet. Dette gøres uden at gøre skade på de omkringliggende planter ved træet.

Beplantning af nye træer og buske efter træfældning

Hvis du har planer om at plante nye buske eller nye planter i samme jord, hvor træet har stået, er det vigtigt, at rodnettet, som vil være i jorden efter et stort træ, bliver fjernet fuldstændigt. Dette vil ellers komme til at påvirke nye planter senere hen, da de gamle rødder fortsat kan vokse nede i jorden.

Bor du på Djursland, og har du brug for effektivt og skånsomt at få fjernet dine træstubbe i haven. Så kan du kontakte os hos Dansk Stubfræsning allerede i dag. Vi kommer gerne og hjælper dig med at fjerne hele træstubben efter endt fældning.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Blank Form (#3)