Stubfræsning i Ebeltoft

Mangler du hjælp til stubfræsning i eller omkring Ebeltoft? Store træer er både smukke og nyttige at have stående i haven. Især om sommeren kan et stort træ give dig den nødvendige skygge på de varmeste sommerdage. For mange træer i haven kan også være et problem, og det kan være nødvendigt at fjerne dem af forskellige årsager. Står du i den situation, at du skal have fjernet en træstub, vil vi hos Dansk Stubfræsning gerne hjælpe dig. Vi benytter en stubfræser, model FSI D30. Denne maskine er en professionel stubfræser af bedste kvalitet, som nemt og effektivt hjælper med at fjerne hele træstubben og det underliggende rodnet.

Hjælp til fjernelse af træstub i Ebeltoft

Når du har fældet dit træ, og har fået fjernet træstubben, er det vigtigt, at du også får fjernet det store rodnet, som naturligvis findes i jorden efter, at selve træet er væk. Hvis dette ikke bliver fjernet, vil det på sigt gå ud over de planter og buske, som efterfølgende bliver plantet på det område, hvor træet har stået.

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med effektivt og nænsomt at fjerne dine træstubbe. Vi fjerner alle størrelser af stubbe både i centrum af Ebeltoft men også omkring Ebeltoft.

I kan altid læse mere, om hvad vi tilbyder og om vores priser, her på siden. Prislisten er overskuelig, gennemskuelig og altid opdateret, så du ved, hvad du får for pengene.

Send os en besked eller kontakt os på 3131 3314. Du kan også finde yderligere information herunder:

Blank Form (#3)