Stubfræsning i Fredericia

Stubfræsning i Fredericia

Har du fældet et eller flere træer i haven, eller har du i sinde at gøre det? Efter fældningen står træstubben tilbage. Nogen ønsker at beholde den, mens andre vil have den fjernet, og det er lige præcis det, vi kan hjælpe med. Måske er træet gammelt og råddent, måske ønsker du at plante andet der, eller måske er du træt af, at træet skygger for solen i haven. Uanset grunden, så står vi klar til at fjerne stubben, når træet er fældet. Når den først er fjernet, fræser vi stubben.

Vi tilbyder professionel rodfræsning i Jylland

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Genbrug flisen

Vi udfører store som små opgaver, så du skal ikke tøve med at kontakte os for vejledning og tilbud. Når vi kommer ud til dig, har vi vores fræser med, der let kommer ind i haven og udfører arbejdet. Gennem fræseren bliver stubben til flis, som er nemmere at fjerne end en tung træstub. Du kan også vælge at benytte og genbruge flisen, der fint kan pynte i et bed, eller afdække området, hvor træet stod. Vi står klar til at hjælpe dig, så du nemt og hurtigt får det ordnet og fjernet, så solstrålerne igen kan nå ind i haven.

Blank Form (#3)