Stubfræsning i Grenå

Er du haveejer, og mangler hjælp til stubfræsning i Vestjylland? Hos Dansk Stubfræsning har vi stor erfaring med at fjerne mange forskellige størrelser af træstubbe. Med vores professionelle stubfræser fjerner vi nemt selv de største træstubbe og deres rodnet. Vi hjælper med fræsning af stubbe i hele Vestjylland og omegn.

Det kan være en stor mundfuld selv at stå med et træ, som skal fældes, og efterfølgende også en stor træstub og rodnet, som skal graves op helt ned til rødderne. Med sådan en opgave kræver det også de nødvendige maskiner. Dette kan derfor være en omkostningsfuld affære at gå i gang med selv, hvis man ikke har adgang til sådanne maskiner. Vi benytter vores professionelt udstyr til at klare hele opgaven fra start til slut. Med vores stubfræser fjerner vi nemt den ønskede træstub og rodnet, så du igen har muligheden for at plante nyt på den nu efterladte bare jord.

Mangler du hjælp til stubfræsning i Vestjylland?

Vi kører ud i og omkring hele Vestjylland. Vores effektive fagfolk har stor erfaring med stubfræsning og har hjulpet mange haveejere i tidens løb. Kontakt Dansk Stubfræsning allerede i dag for at høre nærmere om, hvordan vi hjælper dig bedst muligt med at fjerne dine stubbe og rødder i haven.

I kan altid læse mere, om hvad vi tilbyder og om vores priser, her på siden. Prislisten er overskuelig, gennemskuelig og altid opdateret, så du ved, hvad du får for pengene.

Send os en besked eller kontakt os på 3131 3314. Du kan også finde yderligere information herunder:

Blank Form (#3)