Stubfræsning i Middelfart

Tager du tilløb til at gøre haven forårs- og sommerklar, men har du ikke selv mulighed for at få fjernet og fræset træstubben, der i bund og grund bare står i vejen? Vi er mestre i at fjerne stubbe og derefter fræse dem, så du nemt og hurtigt kan få et fladt terræn. I stedet for selv at forsøge sig med opgaven, står vi klar med erfarne medarbejdere, der har helt styr på opgaven, så bor du i Middelfart, skal du ikke tøve med at kontakte os for at få vejledning og høre om forløbet.

Vi tilbyder professionel rodfræsning i Jylland

Send os en besked, så svarer vi tilbage inden for en arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 31313314. Find også yderligere information her:

Fra stub til flis

Når vi kommer ud til dig, har vi selv vores fræser med, der ikke kræver meget plads for at komme ind i din have. Vi er skånsomme, når vi udfører opgaven, så vi undgår at gøre skade på eventuelt omkringliggende beplantning. Efter stubfræsningen har du mulighed for at plante et nyt træ eller så græs samme sted. Når vi fræser, bliver stubben til flis, som du kan vælge at genanvende. Nogen lægger det, hvor træet er fjernet for at skjule den midlertidige mærkning, og mange vælger at lægge flisen i et bed, hvor de fint tilslutter andre planter eller blomster. Bor du i Middelfart, skal du endelig kontakte os for hjælp til at gøre haven forårs- og sommerklar.

Blank Form (#3)