Stubfræsning i Østjylland

Er du bosiddende i Østjylland og mangler hjælp til stubfræsning? Hos Dansk Stubfræsning har vi professionelle fagfolk, som kan hjælpe dig med at fjerne træstubben. Mange forsøger selv at fjerne træstubben samt alle rødderne, men det kan være et stort arbejde at få det hele op. Ofte kan det være svært at komme helt til bunds i rodnettet så alle de store rødder bliver fjernet.

Med vores professionelle stubfræser kan vi nemt hjælpe dig med at fjerne det hele uden, at det efterfølgende vil kunne ses i din have.

Udstyr til fjernelse af træstub og rodnet

Hos Dansk Stubfræsning har vi stor erfaring med at fjerne træstubbe. Vi benytter os udelukkende af professionelt udstyr, som ikke skader omgivelserne i haven. Vi fjerner nemt det store rodnet, som naturligt findes under det træ, der blive fældet. Når træstubbene og hele rodnettet er fjernet med en professionel stubfræser, kan du anlægge en flot terrasse eller anlægge nye bede samme sted som de tidligere træer og buske har vokset.

Kontakt Dansk Stubfræsning allerede i dag og få professionel hjælp til at fjerne dine uønskede træstubbe i haven, så du har mulighed for at plante nyt i din have. Vores kompetente fagfolk står klar til at hjælpe dig med stubfræsning i Østjylland og omegn.

I kan altid læse mere, om hvad vi tilbyder og om vores priser, her på siden. Prislisten er overskuelig, gennemskuelig og altid opdateret, så du ved, hvad du får for pengene.

Send os en besked eller kontakt os på 3131 3314. Du kan også finde yderligere information herunder:

Blank Form (#3)