Stubfræsning i Jylland

Søger du hjælp til stubfræsning i Jylland?

Har du en rod eller flere rødder i haven, du gerne vil have fjernet? Så er du kommet til det rette sted. For her hos Dansk Stubfræsning, foretager vi stubfræsning i blandt andet Jylland, og vi gør det tilmed til den bedste pris for dig.

Vi fjerner roden ved ganske enkelt at fræse den med en effektiv stubfræser, hvilket tilmed er den mest effektive måde at gøre det på. Der fræses i en bredde på 10-40 cm, hvormed vi fræser mindre såvel som større stubbe. Efter fræsningen efterlades der et tykt lag af jord og muld, som du kan etablere ny beplantning i. Det kan være i form af en hæk, et bed, nyt træ eller lignende – mulighederne er mange.

Effektivitet og god service er nøgletermerne

Uanset om du kun skal have fræset en eller flere træer, står vi altid klar til at hjælpe dig med den størst mulige effektivitet. Det sikrer nemlig, at opgaverne bliver udført til punkt og prikke, uden du skal betale meget for det. Derudover yder vi god service fra det tidspunkt, hvor du kontakter os, til det tidspunkt, hvor du har et lag af frodig jord på det sted, hvor der en gang var en stor træstub.

Vi tilbyder Stubfræsning i Jylland

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31313314 for et uforpligtende tilbud. Ellers kan du også finde yderligere information her:

Blank Form (#3)