Stubfræsning i Nordjylland

Søger du hjælp til stubfræsning i Nordjylland?

Hvis du ønsker at få foretaget stubfræsning i Nordjylland af en træstub eller flere træstubbe, så er du kommet til det helt rette sted. Dansk Stubfræsning er et erfarent og professionelt firma, der varetager din stubfræsning med et smil. Der varetages stubfræsninger i en bredde fra 10 cm til 40 cm, og det er en ganske alsidig arbejdsbredde. Langt de fleste træstubbe er inden for dette interval, hvorfor du med sikkerhed vil kunne få foretaget en effektiv rodfræsning af os.

Vi har tilmed god erfaring inden for fræsning af stubbe og rødder, hvilket du kan nyde godt af. Vores maskineri er præcist og troværdigt, hvilket medfører, at vi kan foretage rodfræsningen i stort set alle tænkelige situationer.

Holder omkostningerne på et minimum

Samtidigt med den gode service, grundige udførsel af opgaver osv., kan vi hjælpe dig med at holde omkostningerne nede. Vi tilbyder nemlig arbejdet til fordelagtige priser. Dernæst udfører vi opgaverne ganske effektivt, hvilket medfører, at stubben er helt væk, den nye jord er klar til ny beplantning og opgaven er udført på kort tid. Alt dette får du til de bedste priser, så du kan holde omkostningerne nede på dit haveprojekt.

Vi tilbyder Stubfræsning i Nordjylland

Du er meget velkommen til at kontakte os på 31313314 for et uforpligtende tilbud. Ellers kan du også finde yderligere information her:

Blank Form (#3)