Stubfræsning i Odense

Planer om ny have eller anlæg af græsarealer?

Ønsker du stubfræsning i Odense? Så er du kommet til det helt rette sted. Dansk Stubfræsning står nemlig med åbne arme klar til at tage imod din henvendelse. Vi har meget erfaring med rodfræsning og har gennem de seneste mange år varetaget en bred vifte af opgaver inden for dette felt. Denne erfaring vil vi tage med videre til den opgave, du end måtte have til os.

Vores maskineri er i stand til at stubfræse i en bredde på 10-40 cm, hvormed vi altså er særdeles alsidige og kan varetage en bred vifte af forskellige opgaver. I forlængelse heraf skal det også nævnes, at vores maskiner er præcise og pålidelige, hvorfor vi også vil kunne fjerne rødder omkring belægning, kabler og lignende.

Vi kommer til bunds, og du kan udnytte den nye plads

Rodfræsning er den mest effektive måde at fjerne rødder og stubbe på. Det er det, fordi hele stubben og rødderne bliver slået i stykker og blandet med jorden. Det færdige resultat af opgaven er, at du har et blødt lag af jord, du kan plante nyt i. På den måde har du et helt frit område, uden i gang med den uoverskuelige opgave, det er at grave stubben op.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Blank Form (#3)