Stubfræsning i Sønderborg

Leder du efter stubfræsning omkring Sønderborg? Vi hjælper dig med at fjerne dine træstubbe i centrum af Sønderborg, eller hvis du er bosiddende i en af forstæderne. At fjerne en stor træstub, når træet er fældet, kan være en stor opgave at stå med selv. Ofte er der under et stort træ et stort rodnet, som også skal fjernes. Det er derfor vigtigt at fjerne hele rodnettet efter et stort træ, hvis du efterfølgende vil benytte jorden til andre ting, såsom et nyt drivhus, et nyt bed eller andre planter, som skal pynte flot i haven. Ved at benytte en stubfræser kan du nemt og effektivt få fjernet både træstub og rodnet.

Professionel fræsning af stubbe i Sønderborg

Vi benytter en effektiv og kraftfuld stubfræser, som udover at fjerne stubben også fjerner det underliggende rodnet og de store rødder. Stubfræseren er udover at være særdeles effektiv også meget skånsom over for resten at de omkringliggende planter i haven. Derved undgår man, at andre planter ikke bliver ødelagt i arbejdsgangen.

Leder du efter professionelle fagfolk, som skånsomt og effektivt kan hjælpe dig med at stubfræse i Sønderborg og omegn? Så er vi hos Dansk Stubfræsning altid behjælpelige med at fjerne dine træstubbe. Kontakt os og få et godt tilbud.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Blank Form (#3)